Oogland Film Productions
Oostelijke Handelskade 941
1019 BW Amsterdam
Nederland
T +31(0)20 6838728
E info[at]oogland.nl
Nederlands English
NIEUWS
Jaar:

Première Dichter tegen de tijd in Tilburg

dinsdag 23 januari 2018

Op zondagmiddag 11 maart 2018 gaat de documentaire Dichter tegen de tijd van Annelotte Verhaagen in première in De NWE Vorst in Tilburg.

Dichter tegen de tijd is een portret van de Tilburgse schrijver Jasper Mikkers. De première wordt georganiseerd in samenwerking met het literair festival Tilt. Op deze middag zal ook de nieuwe dichtbundel Nachtleven van Jasper Mikkers, met tekeningen door Daisy Karthaus en uitgegeven door de bibliofiele uitgeverij Brandon Pers, worden gepresenteerd. De film wordt later uitgezonden door Omroep Brabant.« terug naar nieuwsoverzicht 2018

 

donderdag 8 november '18

1 januari 2019: uitzending Van Verlies

Op Nieuwjaarsdag, dinsdag 1 januari, wordt op NPO2Doc (KRO/NCRV) de film Van Verlies Kun Je Niet Betalen uitgezonden. De film is een ontroerend en humoristisch portret van de oudste groenteboer...meer »

vrijdag 1 juni '18

Omroep Brabant vertoont Dichter tegen de Tijd

Dichter tegen de Tijd is een portret van de Tilburgse schrijver Jasper Mikkers die in de jaren zeventig landelijke bekendheid kreeg onder het geheimzinnige pseudoniem Tymen Trolsky. Toen...meer »

dinsdag 23 januari '18

Première Dichter tegen de tijd in Tilburg

Op zondagmiddag 11 maart 2018 gaat de documentaire Dichter tegen de tijd van Annelotte Verhaagen in première in De NWE Vorst in Tilburg. Dichter tegen de tijd is een portret van de Tilburgse...meer »